Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paste cu vinete coapte:
- 500 g paste
- 2 vinete mari
- 1 ceapa mare
- 3 rosii
- 1 legatura de patrunjel
- 3 catei de usturoi
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- 1lingura otet de vin
- frunze de busuioc
Mod de preparare paste cu vinete coapte:
Se spala si taiem vinetele in cuburi. Le presaram cu sare si le lasam sa se scurga de zeama. Dupa ce s-au scurs, adaugam doua linguri de ulei, otet de vin si piper. Le amestecam bine si le coacem timp 40 minute. Este indicat sa le intoarcem pentru a se coace uniform.
Pastele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere si se lasa la scurs.
Rosiile, usturoiul si ceapa se calesc in restul de ulei. Adaugam patrunjelul si busuiocul tocate marunt, apoi vinetele coapte. Le lasam pe foc pentru cateva minute. Apoi punem pastele si amestecand incet, le mai lasam pe foc vreme de cateva minute. Pofta buna.
O reteta propusa de: Simona Cojocariu (simpet)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară