Fiecare isi face salata dupa propriile ingrediente, eu am folosit asa:
Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de boeuf cu maioneza de post:
- 1 telina
- 2-3 cartofi
- 5 morcovi
- 3 radacini de patrunjel
- 4 castraveti murati
Maioneza de post:
- 2 linguri faina sau amidon
- 1/2 cana apa
- mustar
- zeama de lamaie
- ulei
Mod de preparare salata de boeuf cu maioneza de post:
Se pun la fiert: telina, cartofii, morcovii si radacina de patrunjel. Dupa ce au fiert toate le-am taiat cubulete si le-am amestecat cu maioneza facuta asa: se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna amestecul de faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine (nu dureaza mai mult de 1 minut). Se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustar si zeama de lamaie, apoi se picura uleiul, ca la orice maioneza. Este buna, gustoasa si la consistenta e identica cu cea preparata cu ou.
O reteta propusa de: iulia festeu (at_iulia)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?