Un desert simplu si delicios: fursecuri cu dulceata!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri Flori de camp:

  • 250 g faina
  • 2 linguri faina pentru modelat
  • 120 g zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • 125 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 1 ou
  • 2 albusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 75 de grame migdale macinate
  • putina dulceata

Mod de preparare fursecuri Flori de camp:

Faina, oul, 120 g zahar, coaja de lamaie, untul taiat cubulete, sarea se amesteca si se lasa in frigider 30 de minute. Cele doua albusuri se bat spuma, se adauga 100 de g zahar pudra, treptat. Se mixeaza pana spuma se intareste, apoi se adauga migdalele macinate. Se intinde foaia de aluat, se taie cu ajutorul formelor. Se asaza intr-o tava unsa cu unt. In mijlocul fiecarui fursec se aseaza o lingurita din compozitia de albusuri cu migdale. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 de grade, 15 minute. Cand s-au racit, in mijlocul fiecarui fursec se face o gaura mica in care se pune putina dulceata. Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fursecuri Flori de camp.