Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri Flori de camp:
- 250 g faina
- 2 linguri faina pentru modelat
- 120 g zahar pudra
- 1 praf de sare
- 125 g unt
- coaja de la o lamaie
- 1 ou
- 2 albusuri
- 100 g zahar pudra
- 75 de grame migdale macinate
- putina dulceata
Mod de preparare fursecuri Flori de camp:
Faina, oul, 120 g zahar, coaja de lamaie, untul taiat cubulete, sarea se amesteca si se lasa in frigider 30 de minute. Cele doua albusuri se bat spuma, se adauga 100 de g zahar pudra, treptat. Se mixeaza pana spuma se intareste, apoi se adauga migdalele macinate. Se intinde foaia de aluat, se taie cu ajutorul formelor. Se asaza intr-o tava unsa cu unt. In mijlocul fiecarui fursec se aseaza o lingurita din compozitia de albusuri cu migdale. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 de grade, 15 minute. Cand s-au racit, in mijlocul fiecarui fursec se face o gaura mica in care se pune putina dulceata. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară