Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec din carne:
- 500g piept de pui
- 500 g ficatei de pui
- 2 bucati praz
- 6 catei de usturoi
- 5 oua de prepelita
- 2 oua de gaina
- marar
- sare
- piper
- foi de dafin
Mod de preparare chec din carne:
Carnea si ficateii se trec prin masina de tocat, apoi le calim impreuna cu prazul in ulei incins. Lasam carnea pana isi schimba culoarea. Se ia de pe foc si se lasa sa se racesca. Cand s-a racit adaugam 2 oua de gaina, sarea, piperul,usturoiul pisat si verdeata. Amestecam bine. Intr-un vas de yena dreptunghiular sau intr-o tava de chec, unsa sau captusita cu hartie de copt se toarna uniform jumatate din compozitie, asezam apoi cele 5 oua de prepelita fierte in linie dreapta pe mijloc. Se toarna apoi si cealalta jumate din compozitie. Se da la cuptor 30 minute la 180 de grade
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă