Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec din carne:
- 500g piept de pui
- 500 g ficatei de pui
- 2 bucati praz
- 6 catei de usturoi
- 5 oua de prepelita
- 2 oua de gaina
- marar
- sare
- piper
- foi de dafin
Mod de preparare chec din carne:
Carnea si ficateii se trec prin masina de tocat, apoi le calim impreuna cu prazul in ulei incins. Lasam carnea pana isi schimba culoarea. Se ia de pe foc si se lasa sa se racesca. Cand s-a racit adaugam 2 oua de gaina, sarea, piperul,usturoiul pisat si verdeata. Amestecam bine. Intr-un vas de yena dreptunghiular sau intr-o tava de chec, unsa sau captusita cu hartie de copt se toarna uniform jumatate din compozitie, asezam apoi cele 5 oua de prepelita fierte in linie dreapta pe mijloc. Se toarna apoi si cealalta jumate din compozitie. Se da la cuptor 30 minute la 180 de grade
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?