O retea deosebita de creveti imperiali!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru creveti imperiali:

  • 1 cutie creveti
  • 1 pahar vin alb
  • rozmarin
  • busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • un cub unt
  • 1 piersica din compot

Mod de preparare creveti imperiali:

Crevetii spalati si curatati se pun la marinat pentru 30 de minute. Preparam marinata din vin, rozmarin, busuioc, ulei, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit,sare, piper. Introducem crevetii intr-o punga, adaugam marinata si lasam la frigider pentru 30 de minute. Dupa ce s-au marinat, ii asezam pe betisoare pentru frigarui si ii punem pe gratar. Separat, intr-o craticioara mica, facem un sos din zeama care a ramas de la marinat si un cub de unt. Piersica o taiem cubulete mai mari si o rumenim pe gratar. Asezam frigaruile de creveti pe un pat de orez galben impreuna cu piersica si stropim cu sosul obtinut.

Servim cu un pahar de vin roze.

O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Creveti imperiali.