Ingrediente pui cu gutui la cuptor:
- 4 pulpe superioare de pui
- 1 gutuie
- 1 lingurita ghimbir ras
- sare,
- piper
- boia dulce
- 3 linguri zeama de lamaie
- 3 linguri ulei
Mod de preparare pui cu gutui la cuptor:
Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei