O reteta savuroasa de pui cu gutui la cuptor

Ingrediente pui cu gutui la cuptor:

  • 4 pulpe superioare de pui Pui cu gutui
  • 1 gutuie
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • sare,
  • piper
  • boia dulce
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare pui cu gutui la cuptor:

Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu gutui la cuptor.