Ingrediente pui cu gutui la cuptor:
- 4 pulpe superioare de pui
- 1 gutuie
- 1 lingurita ghimbir ras
- sare,
- piper
- boia dulce
- 3 linguri zeama de lamaie
- 3 linguri ulei
Mod de preparare pui cu gutui la cuptor:
Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
Foarte aromat!
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime