Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spaghete italienesti :
- 500 g spaghete
- 9 oua
- 30 g unt
- 300g carnaciori
- 100 g masline
- pasta de rosii
- 1 ceapa mica
- 1 patrunjel
- 2 ling.sare
- 2 ling.piper
- 1 ling.boia
- 2 ling.delikat
- 100 g cascaval ras
- 1 ketchup
Mod de preparare spaghete italienesti :
Se pun spagetele la fiert, intr-o oala cu apa in clocot, cu putina sare si se lasa circa 10 min pana cand s-au fiert, dupa care le strecuram. Taiem ceapa si carnaciorii in cubulete mici si le punem intr-o tigaie incinsa cu putin unt si ulei si le lasam sa se rumeneasca. Dupa aceea, intr-un bol batem ouale, condimentam cu piper, boia, delikat si adaugam pasta de rosii si maslinele dupa preferinte. Le batem bine pana se omogenizeasa pasta de rosii cu ouale. Spagetele gata fierte trebuie sa le portionam in 3 portii sau mai multe dupa preferinte. Intr-o tigaie, punem putin ulei si unt si adaugam o portie de spaghete peste care adaugam carnaciorii si sosul( impartite si ele in porti egale ca sa ne ajunga pentru toate portile) si lasam sa se rumenesca bine, iar dupa aceea o intoarcem pe partea cealalta. Dupa ce s-a rumenit bine pe ambele parti o putem servi cu cascaval deasupra si ketchup, iar tot la fel procedam si pentru celelalte porti. Reteta seamana mai degraba cu pizza dar facuta din spaghete si credeti-ma ii foarte delicioasa si crocanta.
Pofta buna!
O reteta propusa de: pop rebeca (rebysp)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?