Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:
- 1 kg cartofi
- 200 g Crema de branza Almette cu smantana
- 200 g branza Feta
- 4 linguri iaurt
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 castravete cornichon
- 1 ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- busuioc
- piper
- sare
Mod de preparare cartofi cu branza de vaci:
1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.
O reteta propusa de: (garbo223014)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară