Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:
- 1 kg cartofi
- 200 g Crema de branza Almette cu smantana
- 200 g branza Feta
- 4 linguri iaurt
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 castravete cornichon
- 1 ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- busuioc
- piper
- sare
Mod de preparare cartofi cu branza de vaci:
1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.
O reteta propusa de: (garbo223014)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV