O reteta foarte sanatoasa si delicioasa!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:

  • 1 kg cartofi
  • 200 g Crema de branza Almette cu smantana
  • 200 g branza Feta
  • 4 linguri iaurt
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete cornichon
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • piper
  • sare

Mod de preparare cartofi cu branza de vaci:

1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.

O reteta propusa de: (garbo223014)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi cu branza de vaci.