Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu branza de vaci:
- 1 kg cartofi
- 200 g Crema de branza Almette cu smantana
- 200 g branza Feta
- 4 linguri iaurt
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 castravete cornichon
- 1 ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- busuioc
- piper
- sare
Mod de preparare cartofi cu branza de vaci:
1. Se spala si se fierb cartofii.
2. Intre timp, branza Feta se faramiteaza si se zdrobeste cu furculita.
3. Intr-un castron, se amesteca branza de vaci cu iaurtul si branza Feta pana se obtine un amestec omogen.
4. Se curata, se spala si se taie bucati morcovii, ardeiul gras si castravetii.
5. Se decojesc si se taie bucati ceapa si usturoiul.
6. Se spala si se marunteste busuiocul.
7. Se amesteca legumele, ceapa cu usturoiul si busuiocul impreuna cu branza de vaci. Se adauga piper si sare dupa gust.
8. Se decojesc cartofii fierti, se taie cubulete si deasupra se pune branza de vaci picanta.
O reteta propusa de: (garbo223014)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră