Fasole mexicana

12:11, 9 Noiembrie 2011 publicat în Retete culinare12 share-uri

O reteta gustoasa ce poate fi preparata si pentru iarna.

Iata o reteta de post excelenta!

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru fasole mexicana:

  • 1.5 kg rosii
  • 10 ardei grasi
  • 300 g fasole
  • 6 cepe
  • 3 ardei iuti rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 50 ml otet
  • 1 lingurita chili

Mod de preparare fasole mexicana:

Se fiebe fasolea, schimbandu-se de mai multe ori apa cu foi de dafin. Ceapa si ardeii se taie marunt. Se pun ceapa si ardeii intr-o tigaie cu ulei incins, apoi se adauga si rosiile trecute prin blender. Se potriveste de sare si piper. Se adauga ardeii iuti taiati marunt. Adaugam zaharul, pasta de tomate si se fierb pentru 15 minute. Se aduaga si usturoiul taiat marunt, otetul, chili iar la sfasit fasolea fiarta. Se mai lasa 10 minte apoi se pune in borcane sterilizate asa fierbinte. Este foarte buna,mai ales in zilelel de post.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri