Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru macrou cu ierburi de Provence si sofran:
- 1 kg macrou
- 1 ceapa alba, taiata rondele
- 4 catei de usturoi, taiati,pisati,intregi - chiar las asta la alegerea voastra
- 2 ardei verzi, taiati cuburi mai mari
- 1/2 kg rosii, taiate rondele
- 1 lingurita de ierburi de provence
- 1/4 lingurita sofran diluat in apa fierbinte
- sare
- piper
- ulei de masline extra virgin
- patrunjel verde
Mod de preparare macrou cu ierburi de Provence si sofran:
Se curata pestele si se taie in bucati de aproximativ 5 cm. Se aseaza pe o tava asa pe rand: ceapa,usturoiul,ardeii verzi si rosiile. Dupa ce ati asternut patul, puneti bucatile de peste pe el, presarati ierburile de provence, puneti sofranul diluat. Se da tava la cuptor si se tine pana cand pestele a devenit alb (daca partea de pe langa os s-a facut se poate opri focul). Ma aventurez si zic ca a durat cam 30 minute.
Se presara cu patrunjel proapat,taiat marunt si se pun vreo 2 linguri de ulei de masline extra virgin,pentru un plus de aroma.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară