Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru macrou cu ierburi de Provence si sofran:
- 1 kg macrou
- 1 ceapa alba, taiata rondele
- 4 catei de usturoi, taiati,pisati,intregi - chiar las asta la alegerea voastra
- 2 ardei verzi, taiati cuburi mai mari
- 1/2 kg rosii, taiate rondele
- 1 lingurita de ierburi de provence
- 1/4 lingurita sofran diluat in apa fierbinte
- sare
- piper
- ulei de masline extra virgin
- patrunjel verde
Mod de preparare macrou cu ierburi de Provence si sofran:
Se curata pestele si se taie in bucati de aproximativ 5 cm. Se aseaza pe o tava asa pe rand: ceapa,usturoiul,ardeii verzi si rosiile. Dupa ce ati asternut patul, puneti bucatile de peste pe el, presarati ierburile de provence, puneti sofranul diluat. Se da tava la cuptor si se tine pana cand pestele a devenit alb (daca partea de pe langa os s-a facut se poate opri focul). Ma aventurez si zic ca a durat cam 30 minute.
Se presara cu patrunjel proapat,taiat marunt si se pun vreo 2 linguri de ulei de masline extra virgin,pentru un plus de aroma.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana