Un desert usor, sanatos si tare gustos.

Rulada cu mere, preferata intregii familii!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente pentru rulada cu mere:

Pentru aluat:

  • 2 linguri miere
  • 4 oua
  • 1/2 pahar faina
  • 1 lingurita praf de copt

Pentru crema:

  • 1 pachet unt
  • 1 cutie lapte condensat

Pentru decor:

  • nuci macinate
  • 4 linguri frisca

Mod de preparare rulada cu mere:

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu mierea, zaharul, faina si praful de copt. Dupa ce s-au omogenizat se adauga si albusurile batute spuma. Se pregateste o tava captusita cu hartie de copt. Se preincalzeste cuptorul. Se toarna aluatul si se intinde pe toata surafata tavii. Se coace 5 minute la 180 de grade. Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Pregatim crema: se mixeaza untul cu zaharul condensat. Se deruleaza prosopul. Se intinde apoi crema. Se ruleaza. Exteriorul ruladei il ungem cu frisca sau cu crema daca v-a mai ramas si se imbraca in nuci macinate sau alune. Se lasa la rece. Pofta mare!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu miere.