Rulada cu mere, preferata intregii familii!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente pentru rulada cu mere:
Pentru aluat:
- 2 linguri miere
- 4 oua
- 1/2 pahar faina
- 1 lingurita praf de copt
Pentru crema:
- 1 pachet unt
- 1 cutie lapte condensat
Pentru decor:
- nuci macinate
- 4 linguri frisca
Mod de preparare rulada cu mere:
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu mierea, zaharul, faina si praful de copt. Dupa ce s-au omogenizat se adauga si albusurile batute spuma. Se pregateste o tava captusita cu hartie de copt. Se preincalzeste cuptorul. Se toarna aluatul si se intinde pe toata surafata tavii. Se coace 5 minute la 180 de grade. Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
Pregatim crema: se mixeaza untul cu zaharul condensat. Se deruleaza prosopul. Se intinde apoi crema. Se ruleaza. Exteriorul ruladei il ungem cu frisca sau cu crema daca v-a mai ramas si se imbraca in nuci macinate sau alune. Se lasa la rece. Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?