Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite cu spanac la cuptor:
Aluat clatite:
- 1 cana de faina
- 1 ou
- sare
- 200 ml lapte
- apa
Umplutura:
- 500 g spanac proaspat
- sare
- 200 ml lapte
- 2 linguri de faina
- usturoi
- ulei
- 50 g cascaval ras
Mod de preparare clatite cu spanac la cuptor:
Pregatim aluatul pentru clatite: intr-un vas asezam faina si o amestecam cu oul, sarea si laptele apoi diluam cu apa pana obtinem consistenta dorita. Aluatul de clatite se lasa la frigider 15 minute si apoi se coc clatitele. Eu am obtinut 12 bucati. Pregatim umplutura de spanac: il spalam, il oparim si il mixam. Intr-o cratita incingem uleiul, calim usturoiul pisat si faina, adaugam spanacul apoi laptele. Fiebem spanacul 10 minute. Asezam umplutura pe mijlocul clatitelor si rulam. Punem clatitele pe trei straturi in vasul yena uns cu margarina. Deasupra se presara cascaval ras. Se coc 20 de minute, pana se rumenesc. Se servesc cu verdeata presarata deasupra.
O reteta propusa de: predescu stela (ulina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară