Paste, chiftelute, sos si busuioc, excelente pentru un pranz copios!

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru fusilii cu chiftelute:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 5-6 rosii
  • 500gr. carne tocata
  • verdeata
  • 500gr.paste fusilli
  • busuioc

Mod de preparare fusilli cu chiftelute:

Ceapa se toaca marunt impreuna cu ardeiul gras si cu cel iute. Se calesc in putin ulei si apoi se pun rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba 15minute la foc mic. Carnea tocata se prepara cu verdeata, sare si piper dupa gust. Apoi se formeaza chiftelute foarte mici cu mana uda, fara a se folosi faina ca la cele obisnuite. Se prajesc la foc iute supravegheate permanent. Pastele se fierb in functie de ce alegeti, eu am ales fusilli.
Aranjamentul il veti vedea in poza decorat cu busuioc. Pofta buna!

O reteta propusa de: Victoria Ion (aliass)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fusilli cu chiftelute.