Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru fusilii cu chiftelute:
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 5-6 rosii
- 500gr. carne tocata
- verdeata
- 500gr.paste fusilli
- busuioc
Mod de preparare fusilli cu chiftelute:
Ceapa se toaca marunt impreuna cu ardeiul gras si cu cel iute. Se calesc in putin ulei si apoi se pun rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba 15minute la foc mic. Carnea tocata se prepara cu verdeata, sare si piper dupa gust. Apoi se formeaza chiftelute foarte mici cu mana uda, fara a se folosi faina ca la cele obisnuite. Se prajesc la foc iute supravegheate permanent. Pastele se fierb in functie de ce alegeti, eu am ales fusilli.
Aranjamentul il veti vedea in poza decorat cu busuioc. Pofta buna!
O reteta propusa de: Victoria Ion (aliass)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară