Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru fusilii cu chiftelute:
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 5-6 rosii
- 500gr. carne tocata
- verdeata
- 500gr.paste fusilli
- busuioc
Mod de preparare fusilli cu chiftelute:
Ceapa se toaca marunt impreuna cu ardeiul gras si cu cel iute. Se calesc in putin ulei si apoi se pun rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba 15minute la foc mic. Carnea tocata se prepara cu verdeata, sare si piper dupa gust. Apoi se formeaza chiftelute foarte mici cu mana uda, fara a se folosi faina ca la cele obisnuite. Se prajesc la foc iute supravegheate permanent. Pastele se fierb in functie de ce alegeti, eu am ales fusilli.
Aranjamentul il veti vedea in poza decorat cu busuioc. Pofta buna!
O reteta propusa de: Victoria Ion (aliass)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.