Incanta-ti familia cu acest delicios desert: bomboane Raffaello!
Timp de preparare: 60 min - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bomboane Raffaello:
- 150g zahar pudra cu vanilie
- 200g lapte praf
- 200g nuca de cocos
- o tabla de unt
- 2 foi de napolitane cu vanilie
- 100 g alune de padure
Mod de preparare bomboane Raffallo:
Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine. In ceea ce priveste foile de napolitane, eu prefer "foile pentru vafe" de la Vel Pitar, care sunt fine si foarte sfaramicioase, perfecte pentru ce avem nevoie. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de minute la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o aluna in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.
O reteta propusa de: Gabriela Bulgariu (Gabi_24)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse