Bomboane Raffello, un delicu!

Incanta-ti familia cu acest delicios desert: bomboane Raffaello!

Timp de preparare: 60 min - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bomboane Raffaello:

  • 150g zahar pudra cu vanilie
  • 200g lapte praf
  • 200g nuca de cocos
  • o tabla de unt
  • 2 foi de napolitane cu vanilie
  • 100 g alune de padure

Mod de preparare bomboane Raffallo:

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine. In ceea ce priveste foile de napolitane, eu prefer "foile pentru vafe" de la Vel Pitar, care sunt fine si foarte sfaramicioase, perfecte pentru ce avem nevoie. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de minute la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o aluna in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.

O reteta propusa de: Gabriela Bulgariu (Gabi_24)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bomboane Raffaello.