Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente dovlecei umpluti cu inimi de pui:
- 1 dovlecel mare
- 1 kg inimi de pui
- 6 rosii
- 2 felii de paine
- 5 castraveti murati
- 4 catei de usturoi
- 600 g cascaval
- 1 legatura marar
- maioneza
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare dovlecei umpluti cu inimi de pui:
Inimile se desfac, se spala apoi se calesc in ulei, intr-o tigaie. Se potrivesc de sare si piper. Painea se faramiteaza si se prajeste intr-o tigaie.Castravetii se taie in cuburi mici, rosiile se spala si se taie marunt, iar 450 g cascaval se da prin razatoare. Mararul se spala si se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Amestecam toate ingredientele si adaugam maioneza. Dovleacul se spala, se taie felii si i se scoate miezul. Feliile de dovleac se aseaza intr-o tava unsa, se umplu cu compozitie pregatita. Se coc la 180 de grade. Cand sunt aproape gata se presara restul de cascaval deasupra. Se servesc cu smantana.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară