Dovlecei umpluti cu inimi de pui, un fel de mancare sanatos si usor de preparat.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente dovlecei umpluti cu inimi de pui:

  • 1 dovlecel mare
  • 1 kg inimi de pui
  • 6 rosii
  • 2 felii de paine
  • 5 castraveti murati
  • 4 catei de usturoi
  • 600 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare dovlecei umpluti cu inimi de pui:

Inimile se desfac, se spala apoi se calesc in ulei, intr-o tigaie. Se potrivesc de sare si piper. Painea se faramiteaza si se prajeste intr-o tigaie.Castravetii se taie in cuburi mici, rosiile se spala si se taie marunt, iar 450 g cascaval se da prin razatoare. Mararul se spala si se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Amestecam toate ingredientele si adaugam maioneza. Dovleacul se spala, se taie felii si i se scoate miezul. Feliile de dovleac se aseaza intr-o tava unsa, se umplu cu compozitie pregatita. Se coc la 180 de grade. Cand sunt aproape gata se presara restul de cascaval deasupra. Se servesc cu smantana.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei umpluti cu inimi de pui.