Dovlecei umpluti cu inimi de pui

12:10, 20 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare9 share-uri

Dovlecei umpluti cu inimi de pui, un fel de mancare sanatos si usor de preparat.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente dovlecei umpluti cu inimi de pui:

  • 1 dovlecel mare
  • 1 kg inimi de pui
  • 6 rosii
  • 2 felii de paine
  • 5 castraveti murati
  • 4 catei de usturoi
  • 600 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare dovlecei umpluti cu inimi de pui:

Inimile se desfac, se spala apoi se calesc in ulei, intr-o tigaie. Se potrivesc de sare si piper. Painea se faramiteaza si se prajeste intr-o tigaie.Castravetii se taie in cuburi mici, rosiile se spala si se taie marunt, iar 450 g cascaval se da prin razatoare. Mararul se spala si se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Amestecam toate ingredientele si adaugam maioneza. Dovleacul se spala, se taie felii si i se scoate miezul. Feliile de dovleac se aseaza intr-o tava unsa, se umplu cu compozitie pregatita. Se coc la 180 de grade. Cand sunt aproape gata se presara restul de cascaval deasupra. Se servesc cu smantana.



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
5 Superalimente pe care să le consumi în sezonul rece
5 Superalimente pe care să le...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri