Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente dovlecei umpluti cu inimi de pui:
- 1 dovlecel mare
- 1 kg inimi de pui
- 6 rosii
- 2 felii de paine
- 5 castraveti murati
- 4 catei de usturoi
- 600 g cascaval
- 1 legatura marar
- maioneza
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare dovlecei umpluti cu inimi de pui:
Inimile se desfac, se spala apoi se calesc in ulei, intr-o tigaie. Se potrivesc de sare si piper. Painea se faramiteaza si se prajeste intr-o tigaie.Castravetii se taie in cuburi mici, rosiile se spala si se taie marunt, iar 450 g cascaval se da prin razatoare. Mararul se spala si se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Amestecam toate ingredientele si adaugam maioneza. Dovleacul se spala, se taie felii si i se scoate miezul. Feliile de dovleac se aseaza intr-o tava unsa, se umplu cu compozitie pregatita. Se coc la 180 de grade. Cand sunt aproape gata se presara restul de cascaval deasupra. Se servesc cu smantana.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!