Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente dovlecei umpluti cu inimi de pui:
- 1 dovlecel mare
- 1 kg inimi de pui
- 6 rosii
- 2 felii de paine
- 5 castraveti murati
- 4 catei de usturoi
- 600 g cascaval
- 1 legatura marar
- maioneza
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare dovlecei umpluti cu inimi de pui:
Inimile se desfac, se spala apoi se calesc in ulei, intr-o tigaie. Se potrivesc de sare si piper. Painea se faramiteaza si se prajeste intr-o tigaie.Castravetii se taie in cuburi mici, rosiile se spala si se taie marunt, iar 450 g cascaval se da prin razatoare. Mararul se spala si se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Amestecam toate ingredientele si adaugam maioneza. Dovleacul se spala, se taie felii si i se scoate miezul. Feliile de dovleac se aseaza intr-o tava unsa, se umplu cu compozitie pregatita. Se coc la 180 de grade. Cand sunt aproape gata se presara restul de cascaval deasupra. Se servesc cu smantana.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri