Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut cu ciuperci:
- 1 pui
- 300 g ciuperci
- 100 g unt
- 200 ml vin alb
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 250 g smantana
- 1 lamaie
- 2-3 rosii
- usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare pui umplut cu ciuperci:
Puiul se curata in interior bine, printr-o taietura mica in partea de jos a pieptului. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, se adauga sare, piper si verdeata tocata fin. Se umple puiul prin deschizatura, cu sosul de ciuperci si verdeata, se coase cu ata de bucatrie sau scobitori, inchizand bine puiul. Se unge cu unt, se aseaza in tava,impreuna cu feliile de lamaie,rosiile si usturoiul, cu un pahar de vin si o cescuta de apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Se serveste cu smantana.
O reteta propusa de: Georgiana Mitran (geoblondis)
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri