Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut cu ciuperci:
- 1 pui
- 300 g ciuperci
- 100 g unt
- 200 ml vin alb
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 250 g smantana
- 1 lamaie
- 2-3 rosii
- usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare pui umplut cu ciuperci:
Puiul se curata in interior bine, printr-o taietura mica in partea de jos a pieptului. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, se adauga sare, piper si verdeata tocata fin. Se umple puiul prin deschizatura, cu sosul de ciuperci si verdeata, se coase cu ata de bucatrie sau scobitori, inchizand bine puiul. Se unge cu unt, se aseaza in tava,impreuna cu feliile de lamaie,rosiile si usturoiul, cu un pahar de vin si o cescuta de apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Se serveste cu smantana.
O reteta propusa de: Georgiana Mitran (geoblondis)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară