O reteta de pui umplut cu ciuperci pentru o cina delicioasa!

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru pui umplut cu ciuperci:

  • 1 pui
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 g smantana
  • 1 lamaie
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare pui umplut cu ciuperci:

Puiul se curata in interior bine, printr-o taietura mica in partea de jos a pieptului. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, se adauga sare, piper si verdeata tocata fin. Se umple puiul prin deschizatura, cu sosul de ciuperci si verdeata, se coase cu ata de bucatrie sau scobitori, inchizand bine puiul. Se unge cu unt, se aseaza in tava,impreuna cu feliile de lamaie,rosiile si usturoiul, cu un pahar de vin si o cescuta de apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Se serveste cu smantana.

O reteta propusa de: Georgiana Mitran (geoblondis)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui umplut cu ciuperci.