Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui umplut cu ciuperci:
- 1 pui
- 300 g ciuperci
- 100 g unt
- 200 ml vin alb
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 250 g smantana
- 1 lamaie
- 2-3 rosii
- usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare pui umplut cu ciuperci:
Puiul se curata in interior bine, printr-o taietura mica in partea de jos a pieptului. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, se adauga sare, piper si verdeata tocata fin. Se umple puiul prin deschizatura, cu sosul de ciuperci si verdeata, se coase cu ata de bucatrie sau scobitori, inchizand bine puiul. Se unge cu unt, se aseaza in tava,impreuna cu feliile de lamaie,rosiile si usturoiul, cu un pahar de vin si o cescuta de apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Se serveste cu smantana.
O reteta propusa de: Georgiana Mitran (geoblondis)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana