Ingrediente placinta cu iaurt:
- 1 pachet cu foi de placinta (400 g )
- 200 g unt
- 900 g iaurt
- 2 linguri gris
- 200 g zahar
- 6 oua
- esenta de vanilie
- zahar vanilat
- 100 g stafide
Mod de preparare placinta cu iaurt:
Se bat ouale cu zahar, se adauga gris, esenta de vanilie si stafide. Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta – unse fiecare in parte, cu unt topit. Se toarna umplutura si se acopera cu restul foilor de placinta, de asemenea unse cu unt topit. Deasupra se pune untul ramas si se presara cu zahar vanilat. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 30-35 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, placinta se acopera cu folie de aluminiu sau cu un prosop umed. Se taie dupa ce se raceste complet.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!