Ingrediente placinta cu iaurt:
- 1 pachet cu foi de placinta (400 g )
- 200 g unt
- 900 g iaurt
- 2 linguri gris
- 200 g zahar
- 6 oua
- esenta de vanilie
- zahar vanilat
- 100 g stafide
Mod de preparare placinta cu iaurt:
Se bat ouale cu zahar, se adauga gris, esenta de vanilie si stafide. Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta – unse fiecare in parte, cu unt topit. Se toarna umplutura si se acopera cu restul foilor de placinta, de asemenea unse cu unt topit. Deasupra se pune untul ramas si se presara cu zahar vanilat. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 30-35 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, placinta se acopera cu folie de aluminiu sau cu un prosop umed. Se taie dupa ce se raceste complet.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?