O salata deosebita cu piept de pui, ciuperci, masline si maioneza!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata Florea soarelui:

  • 300 g piept de pui
  • 3 oua
  • 200 g ciuperci marinate
  • 200g morcov
  • 1 praz
  • sare
  • ulei
  • maioneza

Pentru decor:

  • Masline
  • Chipsuri
  • maioneza

Mod de preparare salata Floarea soarelui

:

Fierbem morcovul. Dupa ce este gata, il lasam sa se racesca apoi il dam pe razatoare. Pieptul de pui se taie cuburi mici si se inabusa in ulei. Se lasa pana capata culoarea alba. Ouale fierte se dau pe razatoare. Ciupercile se taie marunt. Prazul se taie marunt. Pe un platou, se asaza pieptul de pui, se intinde maioneza, apoi morcovul, intindem maioneza, asezam apoi ciupercile intindem maioneza, asezam apoi prazul intindem maioneza, peste maioneza punem ouale. Decoram cu masline, iar de jur imprejurul salatei asezam chipsuri imitand petalele de floarea soarelui.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata Floarea soarelui.