Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata Florea soarelui:
- 300 g piept de pui
- 3 oua
- 200 g ciuperci marinate
- 200g morcov
- 1 praz
- sare
- ulei
- maioneza
Pentru decor:
- Masline
- Chipsuri
- maioneza
Mod de preparare salata Floarea soarelui
:
Fierbem morcovul. Dupa ce este gata, il lasam sa se racesca apoi il dam pe razatoare. Pieptul de pui se taie cuburi mici si se inabusa in ulei. Se lasa pana capata culoarea alba. Ouale fierte se dau pe razatoare. Ciupercile se taie marunt. Prazul se taie marunt. Pe un platou, se asaza pieptul de pui, se intinde maioneza, apoi morcovul, intindem maioneza, asezam apoi ciupercile intindem maioneza, asezam apoi prazul intindem maioneza, peste maioneza punem ouale. Decoram cu masline, iar de jur imprejurul salatei asezam chipsuri imitand petalele de floarea soarelui.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?