Ingrediente pui cu capere:
- 2 pulpe de pui
- 1 lingurita capere
- 1 conserva mica de rosii
- 1 dl vin alb
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- supa de legume
- sare, piper.
Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam. Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim. Adaugam vinul, supa de legume si capere. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic. Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam. Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”