Ingrediente pui cu capere:
- 2 pulpe de pui
- 1 lingurita capere
- 1 conserva mica de rosii
- 1 dl vin alb
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- supa de legume
- sare, piper.
Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam. Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim. Adaugam vinul, supa de legume si capere. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic. Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam. Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară