O reteta delicioasa de rulada de oua cu branza si salam

Ingrediente rulada de oua:

  • 2 oua Rulada de oua cu salam, branza de vaci, smantana si boia
  • 4 felii salam
  • branza de vaci
  • smantana
  • boia iute
  • patrunjel sau marar uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare rulada de oua:

Un ou se bate cu sare si piper , adaugand si patrunjel sau marar dupa preferinta si toarna intr-o tigaie incinsa pe care o prajim pe ambele parti. Celalalt ou il batem cu sare si boia iute apoi il prajim in tigaie pe ambele parti. Feliile de salam le prajim putin, iar branza o amestecam cu smantana.

Urmeaza sa facem rulada.Pe o folie de plasic punem o omleta din cele doua, asezam feliile de salam, apoi asezam cea de-a doua omleta in mijlocul careia punem branza cu smantana si 2 feliute de ardei gras daca avem.Rulada de oua cu salam, branza de vaci, smantana si boia Rulam omletele cu grija si lasam cateva minute la racit.

Noi am servit cu cartofi la cuptor, condimentati cu toate mirodeniile din casa si lasati la cuptor intr-un vas cu putina apa si ulei aproximativ 40 min.

Pofta Buna!

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de oua.