O reteta savuroasa de rosii umplute cu soia

Ingrediente rosii umplute cu soia:

  • 50 g granule de soia Rosii umplute cu soia
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 6-7 rosii,
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • patrunjel
  • busuioc

Mod de preparare rosii umplute cu soia:

Granulele de soia se fierb timp de 15 minute, in 1 litru de apa, la care se adauga sare, piper, cimbru. Ceapa tocata marunt si morcovul ras, se inabusa in 2 linguri ulei si doua linguri apa. Se adauga apoi, soia scursa bine de surplusul de apa, bulionul si se condimenteaza dupa gust. Se amesteca si se lasa totul pe foc timp de 5-6 minute, amestecand constant sa nu se prinda de tigaie. Rosiile se golesc de continut si se umplu cu amestecul de soia. Se aseaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu doua linguri de ulei si se introduc la cuptor pentru 30-35 minute. Se servesc calde. Sunt foarte bune si pentru o zi de post.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rosii umplute cu soia.