O friptura din copanele de pui extraordinara!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru copanele umplute:
- 12 copanele de pui
- 1 ceapa
- 400 g ciuperci fierte
- 150 g cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare copanele umplute:
Se scoate pielea de pe copanele de pui cu grija. Apoi dezosam carnea si o dam prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se calete impreuna cu ciupercile taiate cat mai marunt. Se amesteca apoi cu carnea si se potriveste de sare si piper. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se adauga in compozitia pregatita. Umplem cu aceasta compozitie si fixam la capat cu scobitori. Se asaza intr-un vas termorezistent si se coc in cuptorul preincalzit,la 180 de grade, timp de o ora.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta este castigatoarea a concursului Gateste Dellycios, iar noi te premiem!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!