O friptura din copanele de pui extraordinara!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru copanele umplute:
- 12 copanele de pui
- 1 ceapa
- 400 g ciuperci fierte
- 150 g cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare copanele umplute:
Se scoate pielea de pe copanele de pui cu grija. Apoi dezosam carnea si o dam prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se calete impreuna cu ciupercile taiate cat mai marunt. Se amesteca apoi cu carnea si se potriveste de sare si piper. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se adauga in compozitia pregatita. Umplem cu aceasta compozitie si fixam la capat cu scobitori. Se asaza intr-un vas termorezistent si se coc in cuptorul preincalzit,la 180 de grade, timp de o ora.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta este castigatoarea a concursului Gateste Dellycios, iar noi te premiem!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă