Copanele umplute, un preparat usor si foarte gustos.

O friptura din copanele de pui extraordinara!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru copanele umplute:

  • 12 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 400 g ciuperci fierte
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare copanele umplute:

Se scoate pielea de pe copanele de pui cu grija. Apoi dezosam carnea si o dam prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se calete impreuna cu ciupercile taiate cat mai marunt. Se amesteca apoi cu carnea si se potriveste de sare si piper. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se adauga in compozitia pregatita. Umplem cu aceasta compozitie si fixam la capat cu scobitori. Se asaza intr-un vas termorezistent si se coc in cuptorul preincalzit,la 180 de grade, timp de o ora.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta este castigatoarea a concursului Gateste Dellycios, iar noi te premiem!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Copanele umplute.