12:09, 30 Septembrie 2011 publicat în Retete culinare 4 share-uri

Copanele umplute, un preparat usor si foarte gustos.

O friptura din copanele de pui extraordinara!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Ingrediente necesare pentru copanele umplute:

  • 12 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 400 g ciuperci fierte
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare copanele umplute:

Se scoate pielea de pe copanele de pui cu grija. Apoi dezosam carnea si o dam prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se calete impreuna cu ciupercile taiate cat mai marunt. Se amesteca apoi cu carnea si se potriveste de sare si piper. Cascavalul se da prin razatoare, dupa care se adauga in compozitia pregatita. Umplem cu aceasta compozitie si fixam la capat cu scobitori. Se asaza intr-un vas termorezistent si se coc in cuptorul preincalzit,la 180 de grade, timp de o ora.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta este castigatoarea a concursului Gateste Dellycios, iar noi te premiem!

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri