Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei fara seminte si coaja
- 1 kg zahar
- 1 portocala
- 1/3 lingurita coaja de lamaie
Mod de preparare:
Dovleceii se taie cuburi mici,se pun intr-o cratita, se adauga zaharul peste ei si se lasa 5-6 ore. Se poate lasa si peste nopate pentru a lasa mai multa zeama. Portocala o curatam de coaja si o introducem la blender. Se amesteca cu dovleceii si se fierbe la foc mediu, o ora amestecand mereu. Cand este aproape gata adaugam coaja de lamaie si amestecam. Se toarna in borcane sterilizarte.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară