Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei fara seminte si coaja
- 1 kg zahar
- 1 portocala
- 1/3 lingurita coaja de lamaie
Mod de preparare:
Dovleceii se taie cuburi mici,se pun intr-o cratita, se adauga zaharul peste ei si se lasa 5-6 ore. Se poate lasa si peste nopate pentru a lasa mai multa zeama. Portocala o curatam de coaja si o introducem la blender. Se amesteca cu dovleceii si se fierbe la foc mediu, o ora amestecand mereu. Cand este aproape gata adaugam coaja de lamaie si amestecam. Se toarna in borcane sterilizarte.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?