Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei fara seminte si coaja
- 1 kg zahar
- 1 portocala
- 1/3 lingurita coaja de lamaie
Mod de preparare:
Dovleceii se taie cuburi mici,se pun intr-o cratita, se adauga zaharul peste ei si se lasa 5-6 ore. Se poate lasa si peste nopate pentru a lasa mai multa zeama. Portocala o curatam de coaja si o introducem la blender. Se amesteca cu dovleceii si se fierbe la foc mediu, o ora amestecand mereu. Cand este aproape gata adaugam coaja de lamaie si amestecam. Se toarna in borcane sterilizarte.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.