Ingrediente tochitura moldoveneasca:
- carne de porc
- carnati afumati
- 3-4 catei de usturoi
- branza telemea
- sos de rosii
- oua
- mamaliga
Mod de preparare tochitura moldoveneasca:
Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)
Intre timp pregatiti si carnea:
- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie
- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime
- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.
Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)).
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.