Ingrediente tochitura moldoveneasca:
- carne de porc
- carnati afumati
- 3-4 catei de usturoi
- branza telemea
- sos de rosii
- oua
- mamaliga
Mod de preparare tochitura moldoveneasca:
Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)
Intre timp pregatiti si carnea:
7 acțiuni concrete pentru salvarea mediului

- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie
- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime
- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)).
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră