Ingrediente tochitura moldoveneasca:
- carne de porc
- carnati afumati
- 3-4 catei de usturoi
- branza telemea
- sos de rosii
- oua
- mamaliga
Mod de preparare tochitura moldoveneasca:
Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)
Intre timp pregatiti si carnea:
- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie
- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime
- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.
Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)).
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă