O reteta savuroasa de tochitura moldoveneasca

Ingrediente tochitura moldoveneasca:

  • carne de porc Tochitura moldoveneasca cu mamaliga, carnati si oua ochiuri
  • carnati afumati
  • 3-4 catei de usturoi
  • branza telemea
  • sos de rosii
  • oua
  • mamaliga

Mod de preparare tochitura moldoveneasca:

Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)

Intre timp pregatiti si carnea:

- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaieTochitura moldoveneasca cu oua ochiuri, branza telemea, carnati afumati si carne de porc

- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime

- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.

Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)).

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tochitura moldoveneasca.