Ingrediente tochitura moldoveneasca:
- carne de porc
- carnati afumati
- 3-4 catei de usturoi
- branza telemea
- sos de rosii
- oua
- mamaliga
Mod de preparare tochitura moldoveneasca:
Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :)
Intre timp pregatiti si carnea:
- taiati carne de porc proaspata in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie
- langa ele adauga si carnati afumati si lasati-le pe amandoua sa lase grasime
- pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si carnatii pana se evapora apa.
Intr-o tigaie separata faceti oua ochiuri. Serviti presarat din abundenta cu telemea ( branza de oaie - eu am folosit insa branza de vaci :)).
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare