Salata de cruditati, o varianta apetisanta de conserve pentru iarna!

Va propunem gustoasa salata de cruditati, excelenta pentru iarna.

Timp de preparare: 150 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente pentru salata de cruditati:

  • 1kg morcov
  • 1kg telina cu frunze
  • 1kg ardei capia
  • 1kg gogosari
  • 1kg conopida
  • 500ml otet
  • 500g zahar
  • 3 linguri rase de sare
  • condimente pt. muraturi: piper boabe, seminte de mustar , 2 foi de dafin

Mod de preparare salata de cruditati:

Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se lasa in apa rece. Morcovul si telina se dau pe razatoare, iar ardeii se taie fideluta. Se fierbe otetul cu zaharul si celelate condimente si se toarna peste legumele tocate intr-un vas mare si se lasa pana a doua zi cand se pune compozitia in borcane.

O reteta propusa de: Carmen Cristea (garbo225099)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Conserve pentru iarna: Salata de cruditati.