Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu susan si taitei de orez:
- 1 piept mare de pui
- sare
- 1 praf de pudra de chilli
- 2 linguri de sos de soia
- 1 lingura sos Worcester
- ulei de nuci(sau susan)
- ghimbir ras
- 200 g taitei de orez
- 75 g seminte de susan
- 2 cepe rosii
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei rosu
- 1 ardei portocaliu
Mod de preparare piept de pu cu susan si taitei de orez:
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

1.Pieptul de pui spalat si zvantat se taie fasii subtiri apoi se marineaza cateva ore la rece, cu cele doua linguri de sos de soia, sosul Worcester, sare, un praf de chilli, ghimbirul ras.
2.Se taie ardeiul gras feliute subtiri, ceapa rosie se taie si ea solzisori. Se calesc la foc iute, intr-o tigaie wok, in care am pus cca.50 ml ulei de susan sau masline(eu am pus ulei de nuci), miscand tigaia cu mana, incontinuu, pe flacara mare a aragazului. Se adauga fasiile de piept marinat amestecat bine cu semintele de susan. Cu aceleasi miscari ale mainii se caleste si pieptul impreuna cu legumele. La sfarsit il aromatizam cu cateva frunzulite tinere de busuioc verde.
3.In apa clocotita cu sare se fierb taiteii cca 5 minute, apoi se scurg si se clatesc bine cu apa rece.
Pieptul cu susan si legume se serveste alaturi de taiteii de orez, decorat cu frunze tinere, proaspete de busuioc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
5 Tratamente naturiste care scad COLESTEROLUL

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili