Timp de preparare: 35-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec colorat:
- 200 g zahar
- 250 g faina
- 3 oua
- 120 g ulei
- 130g apa minerala
- 1 plic praf de copt
- 1 varf de cutit de bicarbonat
- 2 plicuri zahar vanilinat
- cacao
Mod de preparare chec colorat:
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul. Albusurile se bat spuma cu putina sare si zaharul. Separat, sa bat galbenusurile, se incorporeaza usor uleiul si apa si se adauga incet, cate putin peste albusuri amestecindu-se cu o lingura sau o spatula de jos in sus. Dupa incorporarea galbenusurilor se incorporeaza si faina la fel tot cu spatula de jos in sus, se separa 3-4 linguri de compozitie in care se adauga cacao pana devine ca o ciocolata. Acum se ung cu ulei 2 tavi se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia alba in tavi dupa care se toarna pe mijloc compozitia maro si se amesteca, incet pe mijloc cu o furculita in cerc. Se da la cuptor 35-40 minute fara sa se deschida cuptorul in prima parte a coacerii. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: (lucicadamiana)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse