Timp de preparare: 35-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec colorat:
- 200 g zahar
- 250 g faina
- 3 oua
- 120 g ulei
- 130g apa minerala
- 1 plic praf de copt
- 1 varf de cutit de bicarbonat
- 2 plicuri zahar vanilinat
- cacao
Mod de preparare chec colorat:
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul. Albusurile se bat spuma cu putina sare si zaharul. Separat, sa bat galbenusurile, se incorporeaza usor uleiul si apa si se adauga incet, cate putin peste albusuri amestecindu-se cu o lingura sau o spatula de jos in sus. Dupa incorporarea galbenusurilor se incorporeaza si faina la fel tot cu spatula de jos in sus, se separa 3-4 linguri de compozitie in care se adauga cacao pana devine ca o ciocolata. Acum se ung cu ulei 2 tavi se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia alba in tavi dupa care se toarna pe mijloc compozitia maro si se amesteca, incet pe mijloc cu o furculita in cerc. Se da la cuptor 35-40 minute fara sa se deschida cuptorul in prima parte a coacerii. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: (lucicadamiana)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară