Timp de preparare: 35-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec colorat:
- 200 g zahar
- 250 g faina
- 3 oua
- 120 g ulei
- 130g apa minerala
- 1 plic praf de copt
- 1 varf de cutit de bicarbonat
- 2 plicuri zahar vanilinat
- cacao
Mod de preparare chec colorat:
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul. Albusurile se bat spuma cu putina sare si zaharul. Separat, sa bat galbenusurile, se incorporeaza usor uleiul si apa si se adauga incet, cate putin peste albusuri amestecindu-se cu o lingura sau o spatula de jos in sus. Dupa incorporarea galbenusurilor se incorporeaza si faina la fel tot cu spatula de jos in sus, se separa 3-4 linguri de compozitie in care se adauga cacao pana devine ca o ciocolata. Acum se ung cu ulei 2 tavi se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia alba in tavi dupa care se toarna pe mijloc compozitia maro si se amesteca, incet pe mijloc cu o furculita in cerc. Se da la cuptor 35-40 minute fara sa se deschida cuptorul in prima parte a coacerii. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: (lucicadamiana)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”