Timp de preparare: mediu - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa insiropata:
- 5 oua
- 10 linguri de zahar
- 10 linguri de faina
- 10 linguri de ulei
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- cacao
- 2 plicuri de glazura decor de la Dr.Oetker
Mod de preparare negresa insiropata:
Se freaca galbenusurile cu zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul, faina cu praful de copt stins in zeama de lamaie si albusurile batute spuma. Dupa ce amestecati toate ingredientele impartiti compozitia in doua. Intr-una din jumatati adaugati cacao. Dupa aceea le turnati intr-o forma de chec tapetata cu faina si o bagati la cuptor. Dupa ce s-a copt preparati glazura decor. Pe plic scrie ca se prepara cu apa , eu am preparat-o cu lapte sa fie mai gustoasa. Cand e gata glazura o turnati peste chec si il bagati la frigider. Pofta buna!
O reteta propusa de: Cristina Florea (crystyna_may)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie