Ingrediente:
- 150g margarina
- 200g zahar
- 4 oua
- 500 ml lapte
- 1 lingurita bicarbonat
- 2-3 linguri cacao
- 300 g faina
Ingrediente glazura:
- 200 g zahar pudra
- 2 linguri apa fierbinte
- 2-3 linguri cacao
- ulei
Mod de preparare:
Amesteci galbenusurile cu restul ingredientelor.Trebuie sa obtii un aluat omogen,pe care il intinzi in tava unsa si tapetata cu faina. Bati albusurile spuma pe baie de aburi impreuna cu 150 g zahar,apoi intinzi peste prajitura,imediat ce o scoti din cuptor. Intr-un vas amesteci zaharul pudra,apa fierbinte,cacaua si uleiul. Amesteci usor si o intinzi peste prajitura atunci cand se raceste.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare