Ingrediente:
- 150g margarina
- 200g zahar
- 4 oua
- 500 ml lapte
- 1 lingurita bicarbonat
- 2-3 linguri cacao
- 300 g faina
Ingrediente glazura:
- 200 g zahar pudra
- 2 linguri apa fierbinte
- 2-3 linguri cacao
- ulei
Mod de preparare:
Amesteci galbenusurile cu restul ingredientelor.Trebuie sa obtii un aluat omogen,pe care il intinzi in tava unsa si tapetata cu faina. Bati albusurile spuma pe baie de aburi impreuna cu 150 g zahar,apoi intinzi peste prajitura,imediat ce o scoti din cuptor. Intr-un vas amesteci zaharul pudra,apa fierbinte,cacaua si uleiul. Amesteci usor si o intinzi peste prajitura atunci cand se raceste.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă