O reteta interesanta de salata persana

In timp ce preparam aceasta salata dupa o reteta dintr-o foarte interesanta carte, m-am tot intrebat de ce ii zice "persana". Raspunsul poate sta in condimente.
Cu un nume pompos sau nu, aceasta salata aparent banala este atat de delicioasa incat eu am ajuns sa o mananc goala - nu am mai avut rabdare sa fie gata friptura langa care urma sa o servesc.

Ingrediente:

Citeste si:
Randi: „Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou...
Randi: „Timpul petrecut...
  • 4 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de salata

Ingrediente dressing:

  • 2 linguri ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • sare si piper

Mod de preparare:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...

Tocati legumele cubulete si sfasiati frunzele de salata - eu le-am ales pe cele mai fragede, de la mijloc, dupa care amestecati-le intr-un bol.Pregatiti apoi dressingul amestecand energic toate ingredientele. Turnati amestecul obtinut peste salata doar inainte de a-l servi. Mai puteti adauga deasupra si piper proaspat macinat.

Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri