Pregateste conserve de toamna dellycioase! Iata o reteta gustoasa de conserve de vinete impanate.
Timp de preparare: 100 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 3 kg vinete
- 1 kg ardei capia
- 1 capatana usturoi
- 1 ardei rosu iute
- 150 ml otet 9%
- 200 g miere de albine
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare vinete impanate:
Vinetele se spala, se sareaza si se pipereza apoi se coc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele absorbante. Se introduc la blender: ardeii capia curatati de seminte si spalati, usturoiul, mierea, ardeiul iute si otetul. Se sterilizeaza borcanele la cuptor, apoi se asaza un strat de vinete, unul de ardei, pana umplem borcanul. Inchidem borcanele, dupa care le asezam intr-o oala cu apa pe fundul careia am asezat un prosop. Se toarna apa cat sa cuprinda borcanele, dupa care se acopera oala cu un alt prosop si se fierb cam 10-15 minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare