Pregateste conserve de toamna dellycioase! Iata o reteta gustoasa de conserve de vinete impanate.
Timp de preparare: 100 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 3 kg vinete
- 1 kg ardei capia
- 1 capatana usturoi
- 1 ardei rosu iute
- 150 ml otet 9%
- 200 g miere de albine
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare vinete impanate:
Vinetele se spala, se sareaza si se pipereza apoi se coc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele absorbante. Se introduc la blender: ardeii capia curatati de seminte si spalati, usturoiul, mierea, ardeiul iute si otetul. Se sterilizeaza borcanele la cuptor, apoi se asaza un strat de vinete, unul de ardei, pana umplem borcanul. Inchidem borcanele, dupa care le asezam intr-o oala cu apa pe fundul careia am asezat un prosop. Se toarna apa cat sa cuprinda borcanele, dupa care se acopera oala cu un alt prosop si se fierb cam 10-15 minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”