Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 250 g biscuiti
- 150 g unt
Umplutura:
- 4 galbenusuri de ou
- 400 ml lapte condensat
- 200 ml zeama lamaie
Bezea:
- 4 albusuri ou
- 200 g zahar
Mod de preparare:
Se pregateste blatul astfel: se sfarama biscutii si amesteca cu untul, pana se obtine o compozitie omogena. Compozitia de intinde pe fundul unei tavi. Pentru crema, se bat galbenusurile, se adauga laptele si zeama de lamaie. Se amesteca bine, pana se obtine o crema omogena, care se intinde in tava, deasupra blatului de biscuiti. Bezeaua se pregateste astfel: se bat albusurile spuma, si treptat, se adauga zaharul, pana se dizolva complet. Se decoreaza tarta, acoperind cu aceasta spuma. Se introduce tava la cuptor timp de 35 de minute, pana cand bezeaua prinde o culoare aurie.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă