Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 fir de praz
- 3 morcovi
- 100 g telina
- 2 cepe
- 50 g unt
- 250 g ciuperci
- 125 g smantana
- 1 l supa de legume
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii si legumele se curata, se spala si se taie in cubulete. Intr-o oala, se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga legumele si 2/3 din cartofi, mai putin ciupercile. Se toarna supa de legume si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt bine fierte. Dupa ce a fiert totul, indepartati oala de pe foc si strecurati supa. Pasati legumele intr-un blender sau cu o lingura de lemn. Restul cartofilor se fierb separat, in apa cu sare. Ciupercile se calesc in unt. Se adauga cartofii si ciupercile peste supa-crema. Se adauga smantana, sare si piper, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga tarhonul si se stinge focul.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie