Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 1 kg cartofi
- 1 fir de praz
- 3 morcovi
- 100 g telina
- 2 cepe
- 50 g unt
- 250 g ciuperci
- 125 g smantana
- 1 l supa de legume
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii si legumele se curata, se spala si se taie in cubulete. Intr-o oala, se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga legumele si 2/3 din cartofi, mai putin ciupercile. Se toarna supa de legume si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt bine fierte. Dupa ce a fiert totul, indepartati oala de pe foc si strecurati supa. Pasati legumele intr-un blender sau cu o lingura de lemn. Restul cartofilor se fierb separat, in apa cu sare. Ciupercile se calesc in unt. Se adauga cartofii si ciupercile peste supa-crema. Se adauga smantana, sare si piper, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga tarhonul si se stinge focul.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?