Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 400 g branza de vaci bine scursa
- 250 g unt
- 350 g faina
- sare
Pentru umplutura:
- 500 g care de pui tocata
- 300 g ficat de pui
- 1 praz
- 1 dovleac
- 1 rosie
- 200 g ciuperci
- 1 lingura gris
- 100 g miez de paine
- 1 ou
- piper
- sare
- 1 galbenus de ou
Mod de preparare:
Introducem la blender untul impreuna cu branza si sare. Cand s-au omogenizat, adaugam faina si framantam bine. Invelim in folie alimentara si introducem in frigider pentru o ora. Pregatim umplutura: spalam toate legumele, le taiem cuburi mici si le calim in ulei incins. Ficatul il curatim de pielite, il spalam, il taiem cuburi mici si il calim in ulei impreuna cu carnea tocata. Amestecam legumele calite cu ficatul, carnea, oul, sare, piper, miezul de paine inmuiat in lapte. Omogenizam bine. Scoatem aluatul din frigider, il impartim in doua bucati: una de 2/3 si una de 1/3. Cea de 2/3 o intindem si o asezam intr-o forma unsa cu unt. Asezam umplutura si acoperim cu cea de-a doua bucata de aluat intinsa. Ungem cu galbenus si coacem la 180 grade o ora.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana