Chiftelute din dovlecei, un aperitiv ideal.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 5-6 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 lingura sare
  • 200 g branza
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura marar
  • piper
  • 1 varf lingurita bicarbonat

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare si se lasa sa-si lase zeama, dupa care se storc bine. Dupa ce au fost storsi bine, se amesteca cu usturoiul pisat, piper, ouale batute, branza rasa, mararul tocat, bicarbonatul si faina. Se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in ulei incins.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute din dovlecei.