Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5-6 dovlecei
- 2 oua
- 1 lingura sare
- 200 g branza
- 1 capatana usturoi
- 2-3 linguri faina
- 1 legatura marar
- piper
- 1 varf lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare si se lasa sa-si lase zeama, dupa care se storc bine. Dupa ce au fost storsi bine, se amesteca cu usturoiul pisat, piper, ouale batute, branza rasa, mararul tocat, bicarbonatul si faina. Se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in ulei incins.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse