Dificultate: redusa
Ingrediente:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...

- 1 piept de pui
- 2-3 oua
- faina
- 2-3 linguri smantana
- cascaval
- 1-2 lingurite mustar
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare, putin apa, smantana , mustar si faina. Se amesteca pana se obtine un sos nici prea gros. nici prea subtire. Se adauga cascavalul ras. Se trec bucatile de pui prin acest amestec si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Snitele crocante se scot pe un servet absorbant. Sunt excelente cu salata verde sau cu garnitura de cartofi.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?