Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2-3 oua
- faina
- 2-3 linguri smantana
- cascaval
- 1-2 lingurite mustar
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare, putin apa, smantana , mustar si faina. Se amesteca pana se obtine un sos nici prea gros. nici prea subtire. Se adauga cascavalul ras. Se trec bucatile de pui prin acest amestec si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Snitele crocante se scot pe un servet absorbant. Sunt excelente cu salata verde sau cu garnitura de cartofi.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana