Snitele cu cascaval

Simplu si delicios in acelasi timp.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...
  • 1 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina
  • 2-3 linguri smantana
  • cascaval
  • 1-2 lingurite mustar

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare, putin apa, smantana , mustar si faina. Se amesteca pana se obtine un sos nici prea gros. nici prea subtire. Se adauga cascavalul ras. Se trec bucatile de pui prin acest amestec si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Snitele crocante se scot pe un servet absorbant. Sunt excelente cu salata verde sau cu garnitura de cartofi.

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri