Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 60 g unt moale
- 1 ou
- 115 g zahar
- 180 g smantana
- 200 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 30 g ciocolata de menaj
- 50 g nuca de cocos
- 125 g zmeura
- un praf sare
- vanilie
Mod de preparare:
Mixam untul impreuna cu zaharul, oul si zaharul vanilat, adaugam apoi smanatnaa si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si le adaugam peste compozitia cu unt, zahar si smanatana. Adaugam apoi ciocolata maruntita si nuca de cocos. Captusim formele de briose cu hartie de copt, le umplem cam 2/3 cu aluat iar deasupra asezam zmeura. Se coc in cuptorul preinclazit la 180 de grade, 20 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ceai și cafea pentru momente din viață

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?