O reteta gustoasa de papricas de ciuperci cu cuscus

Avem nevoie de:

  • 250 g cuscus
  • 1/2kg ciuperci Papricas de ciuperci cu cuscus. Reteta papricas de ciuperci
  • 250g smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 80ml ulei
  • boia de ardei dulce si iute
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se taie bucati. Se curata si se toaca ceapa pe care apoi o calim in 50 ml ulei. dupa ce s-a calit adaugam ciupercile. Condimentam cu boia, sare si apoi adaugam 300ml apa fierbinte. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam un amestec de smantana, faina si 50ml apa. Cuscusul se prajeste in 30ml ulei , se condimenteaza si apoi se toarna 750ml apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10min. Se serveste cu papricasul de ciuperci.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Papricas de ciuperci cu cuscus.