Usor de preparat dar cu un gust deosebit.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente fursecuri frantuzesti:

  • 2 pahare faina
  • 200 g unt
  • jumate pahar de apa
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare fursecuri frantuzesti:
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sarea si praful de copt si amestecam. Adaugam cascavalul ras. Lasam aluatul la frigider, pentru o ora. Se intinde apoi foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute.
Pofta buna!




O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri