Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente fursecuri frantuzesti:
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- jumate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
Mod de preparare fursecuri frantuzesti:
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sarea si praful de copt si amestecam. Adaugam cascavalul ras. Lasam aluatul la frigider, pentru o ora. Se intinde apoi foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară