Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente fursecuri frantuzesti:
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- jumate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
Mod de preparare fursecuri frantuzesti:
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sarea si praful de copt si amestecam. Adaugam cascavalul ras. Lasam aluatul la frigider, pentru o ora. Se intinde apoi foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!