IN ACEST ARTICOL:
O reteta gustoasa de papricas de ciuperci cu cuscus

Avem nevoie de:

  • 250 g cuscus
  • 1/2kg ciuperci
  • 250g smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 80ml ulei
  • boia de ardei dulce si iute
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se taie bucati. Se curata si se toaca ceapa pe care apoi o calim in 50 ml ulei. dupa ce s-a calit adaugam ciupercile. Condimentam cu boia, sare si apoi adaugam 300ml apa fierbinte. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam un amestec de smantana, faina si 50ml apa. Cuscusul se prajeste in 30ml ulei , se condimenteaza si apoi se toarna 750ml apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10min. Se serveste cu papricasul de ciuperci.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri