Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 300 g unt
- 2590 g zahar pudra
- 5 oua
- 100 g stafide
- 150 g fructe confiate
- 10 g praf de drojdie
Mod de preparare:
Se pregateste forma de copt. Se tapeteaza tava cu unt si hartie cerata. Stafidele si fructele confiate se dau usor prin faina. Intr-un bol se freaca untul cu zahar pudra. Galbenusuril se separa de albusuri si se amesteca, unul cate unul, cu untul. Albusurile se bat spuma si se amesteca jumatate din ele cu amestecul de galbenusuri. Se adauga, treptat, faina amestecata cu praful de drojdie. Se amesteca bine, dupa care se aduga albusurile ramase si fructele trecute prin faina. Se rastoarna aluatul in tava si se da la cuptor pana se va rumeni.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă