Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 300 g unt
- 2590 g zahar pudra
- 5 oua
- 100 g stafide
- 150 g fructe confiate
- 10 g praf de drojdie
Mod de preparare:
Se pregateste forma de copt. Se tapeteaza tava cu unt si hartie cerata. Stafidele si fructele confiate se dau usor prin faina. Intr-un bol se freaca untul cu zahar pudra. Galbenusuril se separa de albusuri si se amesteca, unul cate unul, cu untul. Albusurile se bat spuma si se amesteca jumatate din ele cu amestecul de galbenusuri. Se adauga, treptat, faina amestecata cu praful de drojdie. Se amesteca bine, dupa care se aduga albusurile ramase si fructele trecute prin faina. Se rastoarna aluatul in tava si se da la cuptor pana se va rumeni.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei