Dificultate: redusa
Ingrediente:
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

- 8 copanele de pui
- 200 ml smantana
- 4 cepe
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 2 foi de dafin
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura de boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un servetel absorbant. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul in care s-a prajit carnea. Se adauga sare, piper, boia dulce, dupa gust. Se pune inapoi carnea, foile de dafin si se acopera cu apa calduta. Se lasa sa fiarba. Intre timp, se prepara sosul de smantana. Smantana se amesteca cu faina, dupa care se toarna peste mancare. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se potriveste de sare si piper, daca mai este necesar. Se serveste cald, alaturi de cartofi natur.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?