Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 copanele de pui
- 200 ml smantana
- 4 cepe
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- 2 foi de dafin
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura de boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un servetel absorbant. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul in care s-a prajit carnea. Se adauga sare, piper, boia dulce, dupa gust. Se pune inapoi carnea, foile de dafin si se acopera cu apa calduta. Se lasa sa fiarba. Intre timp, se prepara sosul de smantana. Smantana se amesteca cu faina, dupa care se toarna peste mancare. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se potriveste de sare si piper, daca mai este necesar. Se serveste cald, alaturi de cartofi natur.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară