Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g masline verzi umplute
- 1 - 2 rosii
- 1 castravete (optional)
- 1 morcov mai maricel
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ceapa potrivita
- 1 lamaie (zeama si putina coaja)
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taiem rondele maslinele verzi cat se poate de subtiri (cu grija pentru ca mijlocul sa ramana umplut si sa arate bine in salata). Dam morcovul pe razatoarea mare, tocam rosiile si castravetele cubulete mai mici. Ceapa si patrunjelul se toaca cat mai marunt. Punem intr-un vas maslinele verzi, morcovul ras, cubuletele de rosii si castravete, patrunjelul si ceapa si le amestecam. Se stoarce zeama de la o lamaie si se adauga ulei de masline dupa gust. Ingredientul meu secret: coaja de lamaie se taie cat firul de par pe o lungime de aproximativ 5 mm pentru o savoare deosebita. Aceasta salata nu are nevoie de sare (maslinele sunt suficient de sarate).
O reteta propusa de: Laura Alexandra Podoreanu (garbo003969)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară