Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 oua
- 4 linguri zahar
- 1 lingurita bicarbonat
- 400 ml iaurt
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita zahar vanilat
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 500 g faina
- ulei
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zahar, iar cand acesta s-a dizolvat se adauga iaurtul, bicarbonatul, coaja de lamaie, zaharul vanilat, un praf de sare si faina. Se omogenizeaza bine, pana ce se obtine o compozitie groasa. Uleiul se incinge intr-o oala mai mare, se formeaza gogosele si se prajesc uniform pe toate partile. Se scot pe un servet absorbant, se dau prin zahar pudra, sunt excelente atat calde, cat si reci.
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi