Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g rosii
- 1 kg cartofi
- 500 g cas dulce
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ou
- 200 ml smantana
- 100 g cascaval
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala si se taie jumatati. Rosiile se taie in jumatati si branza felii, aproximativ egale cu rosiile. Se unge o tava cu ulei si se asaza, pe randuri paralele, ingredientele astfel: un rand de cartofi, unul de branza, apoi rosii si tot asa pana s-au aranjat toate ingredientele. Amestecati smantana, oul si cascavalul ras. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste ingredientele din tava. Se da tava la cuptorul incins si se lasa pana ce branza se rumeneste. Se serveste calda, decorata cu frunze de busuioc.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.