Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g rosii
- 1 kg cartofi
- 500 g cas dulce
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ou
- 200 ml smantana
- 100 g cascaval
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala si se taie jumatati. Rosiile se taie in jumatati si branza felii, aproximativ egale cu rosiile. Se unge o tava cu ulei si se asaza, pe randuri paralele, ingredientele astfel: un rand de cartofi, unul de branza, apoi rosii si tot asa pana s-au aranjat toate ingredientele. Amestecati smantana, oul si cascavalul ras. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste ingredientele din tava. Se da tava la cuptorul incins si se lasa pana ce branza se rumeneste. Se serveste calda, decorata cu frunze de busuioc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară