Dificultate: redusa
Ingrediente:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 1 kg conopida
- 3 cepe mari
- 1 morcov
- 2 linguri bulion
- 100 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- 500 ml supa de legume
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Conopida se desface in buchetele, se spala si se caleste usor in 2 linguri de ulei. Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Cand acestea s-au rumenit, se adauga bulionul si supa de legume. Se adauga apoi conopida, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba timp de 40 de minute, la foc mic. La final, se adauga usturoiul si mararul tocate marunt.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?