Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg conopida
- 3 cepe mari
- 1 morcov
- 2 linguri bulion
- 100 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- 500 ml supa de legume
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Conopida se desface in buchetele, se spala si se caleste usor in 2 linguri de ulei. Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Cand acestea s-au rumenit, se adauga bulionul si supa de legume. Se adauga apoi conopida, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba timp de 40 de minute, la foc mic. La final, se adauga usturoiul si mararul tocate marunt.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.