Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg conopida
- 3 cepe mari
- 1 morcov
- 2 linguri bulion
- 100 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- 500 ml supa de legume
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Conopida se desface in buchetele, se spala si se caleste usor in 2 linguri de ulei. Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Cand acestea s-au rumenit, se adauga bulionul si supa de legume. Se adauga apoi conopida, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba timp de 40 de minute, la foc mic. La final, se adauga usturoiul si mararul tocate marunt.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!