Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de zmeura
- 500 gr zahar
- 1 pachet gelfix 2:1
Mod de preparare:
Se clateste zmeura cu apa pana scapam de impuritati. Continutul plicului gelfix se amesteca impreuna cu 2 linguri de zahar ,se pune peste zmeura,se amesteca usor. Se pune la fiert pana da in clocot si se ia spuma care se formeaza. Spuma se ia tot timpul. Dupa ce a inceput se fiarba, se da deoparte si se amesteca impreuna cu restul de zahar. Se pune inapoi pe foc si cand incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut. Se pune dulceata in borcanele sterilizate, se infileteaza bine capacele si se intorc invers pentru cinci minute. In acest fel, va asigurati ca se sigileaza borcanul. Se pastreaza intr-in loc racoros.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei