Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de zmeura
- 500 gr zahar
- 1 pachet gelfix 2:1
Mod de preparare:
Se clateste zmeura cu apa pana scapam de impuritati. Continutul plicului gelfix se amesteca impreuna cu 2 linguri de zahar ,se pune peste zmeura,se amesteca usor. Se pune la fiert pana da in clocot si se ia spuma care se formeaza. Spuma se ia tot timpul. Dupa ce a inceput se fiarba, se da deoparte si se amesteca impreuna cu restul de zahar. Se pune inapoi pe foc si cand incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut. Se pune dulceata in borcanele sterilizate, se infileteaza bine capacele si se intorc invers pentru cinci minute. In acest fel, va asigurati ca se sigileaza borcanul. Se pastreaza intr-in loc racoros.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară