Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de zmeura
- 500 gr zahar
- 1 pachet gelfix 2:1
Mod de preparare:
Se clateste zmeura cu apa pana scapam de impuritati. Continutul plicului gelfix se amesteca impreuna cu 2 linguri de zahar ,se pune peste zmeura,se amesteca usor. Se pune la fiert pana da in clocot si se ia spuma care se formeaza. Spuma se ia tot timpul. Dupa ce a inceput se fiarba, se da deoparte si se amesteca impreuna cu restul de zahar. Se pune inapoi pe foc si cand incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut. Se pune dulceata in borcanele sterilizate, se infileteaza bine capacele si se intorc invers pentru cinci minute. In acest fel, va asigurati ca se sigileaza borcanul. Se pastreaza intr-in loc racoros.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024