Ingrediente:
- 400 g branza de vaca
- 1 lingura faina
- 2 lingura gris
- 2 oua
- ulei pentru prajit
- sare
- smantana(frisca)
- dulceata
Mod de praparare:
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă