Ingrediente:
- 400 g branza de vaca
- 1 lingura faina
- 2 lingura gris
- 2 oua
- ulei pentru prajit
- sare
- smantana(frisca)
- dulceata
Mod de praparare:
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!