Ingrediente:
- 400 g branza de vaca
- 1 lingura faina
- 2 lingura gris
- 2 oua
- ulei pentru prajit
- sare
- smantana(frisca)
- dulceata
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Mod de praparare:
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta.
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?