Iata o delicioasa tarta cu rosii si mac!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco

Aluat:

  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • sare
  • lapte

Umplutura:

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...
  • 500 g rosii
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 200 g mac
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele, pana se obtine omogenizeaza. Se intinde aluatul uniform intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ceapa verde se toaca marunt si se presara deasupra aluatului. Rosiile se spala si se taie jumatati, dupa care se asaza in tava. Macul se opareste in laptele fierbinte, se lasa cam 10 minute sa absoarba tot laptele, dupa care se adauga uleiul, sare si piper. Compozitia obtinuta se intinde pe fiecare rosie in parte. Se da tava la cuptor, la foc potrivit.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri