Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 300 g faina
- 200 g unt
- 3 oua
- sare
- lapte
Umplutura:
- 500 g rosii
- 2 linguri ulei
- 200 ml lapte
- 200 g mac
- 1 legatura ceapa verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele, pana se obtine omogenizeaza. Se intinde aluatul uniform intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ceapa verde se toaca marunt si se presara deasupra aluatului. Rosiile se spala si se taie jumatati, dupa care se asaza in tava. Macul se opareste in laptele fierbinte, se lasa cam 10 minute sa absoarba tot laptele, dupa care se adauga uleiul, sare si piper. Compozitia obtinuta se intinde pe fiecare rosie in parte. Se da tava la cuptor, la foc potrivit.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare