Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 300 g faina
- 200 g unt
- 3 oua
- sare
- lapte
Umplutura:
- 500 g rosii
- 2 linguri ulei
- 200 ml lapte
- 200 g mac
- 1 legatura ceapa verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul. Se amesteca toate ingredientele, pana se obtine omogenizeaza. Se intinde aluatul uniform intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ceapa verde se toaca marunt si se presara deasupra aluatului. Rosiile se spala si se taie jumatati, dupa care se asaza in tava. Macul se opareste in laptele fierbinte, se lasa cam 10 minute sa absoarba tot laptele, dupa care se adauga uleiul, sare si piper. Compozitia obtinuta se intinde pe fiecare rosie in parte. Se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”