Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga de paste
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura ceapa verde
- 1 borcan castraveti murati
- 1 borcan gogosari la otet
- 5-6 crenvursti
- maioneza
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb 8-10 minute, se lasa la scurs. Crenvurstii se fierb, se "despieliteaza" si se taie rondele. Se taie castravetii si gogosarii si se lasa la scurs. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza si se amesteca bine.
O reteta propusa de: Alexandra Milu (maimuticagogosica)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?