Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga de paste
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura ceapa verde
- 1 borcan castraveti murati
- 1 borcan gogosari la otet
- 5-6 crenvursti
- maioneza
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb 8-10 minute, se lasa la scurs. Crenvurstii se fierb, se "despieliteaza" si se taie rondele. Se taie castravetii si gogosarii si se lasa la scurs. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza si se amesteca bine.
O reteta propusa de: Alexandra Milu (maimuticagogosica)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară