Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga de paste
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura ceapa verde
- 1 borcan castraveti murati
- 1 borcan gogosari la otet
- 5-6 crenvursti
- maioneza
- sare
Mod de preparare:
Pastele se fierb 8-10 minute, se lasa la scurs. Crenvurstii se fierb, se "despieliteaza" si se taie rondele. Se taie castravetii si gogosarii si se lasa la scurs. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza si se amesteca bine.
O reteta propusa de: Alexandra Milu (maimuticagogosica)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!